Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Afrekenen

   

   

   

  iDEAL en Creditcard

  Bij ons kun je gemakkelijk afrekenen met iDeal of Creditcard. Het voordeel van deze methode's is dat je betaling direct bij ons is verwerkt, waardoor we je bestelling ook direct in behandeling kunnen nemen.

  Heb je vragen met betrekking tot iDeal of Creditcard? Neem gerust contact met ons op. Ter info, onze betalingen worden verwerkt door onze betaalprovider Mollie.

    
    

   

   

   

   

   

   

   

  Achteraf betalen

  Tot een orderbedrag van € 500,- kunt u de bestelling na ontvangst betalen. Wij voeren een controle uit ter goedkeuring voor deze betaalmethode (sommige artikelen zijn uitgesloten). Hogere bedragen zijn op aanvraag. Levering met factuur is altijd kosteloos. 


  U betaalt dus niet vooruit, maar pas wanneer u de bestelling heeft ontvangen.
  Tip: als u internetbankieren gebruikt, kunt u ook de optie "iDEAL" gebruiken.

  Voordelen:

  • U ontvangt uw bestelling op rekening en u betaalt achteraf.
  • Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.
    
    
   

   

    
  Apple Pay
  Makkelijk en veilig afrekenen met Apple Pay
    
    

  Paypal

  Veilig en vertrouwd afrekenen met jouw Paypal rekening

    
    

   

   

   

  Bankoverschrijving

  Uiteraard kun je ook gewoon het bedrag overmaken zoals je bent gewend. Kies tijdens het afrekenen 'Bankoverschrijving' als betaalmethode. Na het bevestigen van je bestelling kom je op de pagina van mollie, zij verwerken onze betalingen. Hier vind je ook direct de gegevens om de betaling te voldoen. Je ontvangt ook nog eens extra een mail met dezelfde gegevens. Zodra het bedrag door Mollie is ontvangen, gaan wij je bestelling in behandeling nemen.

   Sofort Banking

   

   

  Betaalmethodes België

  Voor onze klanten uit België hebben wij twee speciale extra betaalmethoden, Bancontact / Mister Cash en KBC. U kunt hiermee simpel, veilig en snel de betaling voldoen met uw Belgische pas. Alle gegevens worden zoals gewoonlijk versleuteld verstuurd, dit is dus extra veilig! Het verifiëren van de betaling gebeurt op de pagina van uw eigen bank.

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking