Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzending & bezorging

  Bij Jouwvloeronderhouden.nl hebben we verschillende verzendmethodes om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je bestelling kan bij je thuis geleverd worden, maar ook bij één van de vele PostNL servicepunten! Hieronder vind je de verzendkosten.

  Mocht het gaan om een zending die hier niet in thuis past, dan nemen we contact met je op om samen de verzendkosten te bespreken.

  Om het overzichtelijk te houden hebben we het in een tabel gezet:

  Verzending in NederlandVerzendkosten incl. BTW 
  Standaard verzending in Nederland€ 7.50 
  Brievenbus verzending in Nederland€ 2.50 
  Ophalen bij PostNL locatie na keuze€ 7,50 
  Gratis bij je geleverd in Harderwijk, Ermelo en PuttenGratis 
  Afhalen in Harderwijk (Je ontvangt altijd eerst bericht van ons als je bestelling klaar ligt. )Gratis 
     
  Verzending in Belgie en Duitsland  
  Levering België€ 9.50 
  Levering Duitsland€ 9,50 


  Waarom geen gratis verzending?

  Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

  Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

  De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
  Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

  Track en trace

  Via uw PostNL Track & Trace kunt op de hoogte blijven van uw levering. Deze code ontvangt u per mail.
  Wij raden u sterk aan om de PostNL app te downloaden, via deze app wordt u het beste op de hoogte gehouden van de huidige situatie van uw bestelling.

  Vertraging?

  Let op: De gemiddelde levertijd bedraagt 2-4 dagen. Door drukte bij PostNL kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt of meerdere momenten wordt bezorgd.
  Wij vragen hiervoor uw begrip.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking